Huippusuosittu FITBOX! Ole nopea, niin ehdit saada omasi.

Usein kysyttyä

Boksin toimitus

Onko paketti haettava ajoissa?
On vastaanottajan vastuulla hakea paketti Postista postin asettaman määräajan kuluessa. Jos paketti palautuu toimittajalle (Boxie Oy:lle) noutamattomana, ei FITBOX lähetä boxia uudestaan asiakkaalle.

Asiakas on vastuussa siitä, että hän noutaa boxin (Paketin) Postista postin asettaman määräajan kuluessa. Hänen pitää noutaa paketti viikon (7 päivää) kuluessa, kun hän on saanut ilmoituksen, että paketti on noudettavissa. Schenkeriin kuljetuksen valinneillla on 14 päivää aikaa hakea pakettinsa noutopisteestä. Mikäli boxi (Paketti) palautuu Boxie Oy:lle (Toimittajalle) siitä syystä, että asiakas ei ole määräajan kuluessa noutanut boxia (Pakettia), ei Boxie Oy (Toimittaja) lähetä boxia uudestaan asiakkaalle. Boxin (Paketin) palautuminen ei katkaise tilausta eikä oikeuta asiakasta saamaan hyvitystä palautuneen boxin (Paketin) johdosta.

Miksi pakettini on toimitettu ensisijaisen noutopisteen sijasta toiseen paikkaan?
Mikäli valitset ensisijaiseksi noutopisteeksi postin pakettiautomaatin, otathan huomioon että pakettisi saatetaan toimittaa myös lähimpään postin palvelupisteeseen, mikäli automaatti on ollut jakeluhetkellä täynnä tai sisältänyt jo enimmäismäärän tiettyjä syttymisherkkiä aineita kuten lakkoja. Kyseessä on postin yleinen käytäntö.


Mistä tiedän onko pakettini lähetetty?
Kun pakettisi on lähetetty, saat tästä toimitusvahvistuksen sähköpostiisi. Siitä löytyy seuranta- / lähetystunnus, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua. 

Schenkerin toimittaman paketin matkaa voi seurata syöttämällä seurantatunnus tänne: noutopistepaketti.fi.
Postin toimittamaa pakettia voi seurata täältä: 
https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/

Boksin veloitustiedot

Onko FITBOX jatkuva tilaus?
Ei ole. FITBOX on kertaostos, jossa saat valita 1-2-4 kuukauden FITBOXit. Kun olet saanut kaikki ostamasi FITBOXit, tilauksesi loppuu, jolloin toivon mukaan teet uuden tilauksen ;)

Mitä korttitiedoilleni käy, kun teen niillä FITBOX -tilauksen?
Korttisi tiedot tallennetaan Klarnan järjestelmään Visan ja MasterCardin hyväksymässä, salatussa ja turvallisessa muodossa, eikä niitä missään tilanteessa luovuteta ulkopuolisille. Emme siis tallenna luottokorttitietoja FITBOX-palveluun.

Tilasin kaksi FITBOXia, milloin boxit tulevat?
FITBOXit ilmestyvät joka kolmas kuukausi. Eli jos sait ensimmäisen FITBOXisi kesäkuussa saat seuraavan syyskuussa!
Sinulle lähetetään toimituksesta aina sähköpostia.

Tilasin neljä FITBOXia, milloin boxit tulevat?
FITBOXit ilmestyvät joka kolmas kuukausi. Eli jos sait ensimmäisen FITBOXisi kesäkuussa saat seuraavat boxit syyskuussa, marraskuussa ja helmikuussa!
Sinulle lähetetään toimituksesta aina sähköpostia.

FITBOX ja Bette Box

Saanko FITBOX tilauksesta Bette-pisteitä?
Et tällä hetkellä. FITBOX on vielä täysin oma palvelunsa, omalla alustallaan.


Miksen näe FITBOX-tilaustani Oma Bettessäni Bette Box -sivustolla?
FITBOX on täysin oma palvelunsa ja vielä toistaiseksi eri alustalla, kuin Bette Box. Järjestelmät eivät siis keskustele keskenään.
Jos tilaustietosi muuttuvat, muistathan päivittää tiedot sekä FITBOXiin että Betteen, mikäli tilaat molempia :)

Tilauksen peruminen & keskeyttäminen

Ostin kaksi FITBOXia mutta en halua vastaanottaa toista. Miten peruutan tilaukseni?
Valitettavasti tilausta ei voi lopettaa kesken kaiken. Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukaisesti oikeus peruuttaa Pakettia koskeva tilaus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun tilaaja on vastaanottanut tilausvahvistuksen ja ensimmäisen Paketin. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Peruuttaminen tapahtuu jättämällä irtisanomista koskeva viesti Paketin verkkosivuilla ja palauttamalla toimitettu avaamaton Paketti Toimittajalle. Kaikki Paketin sisältämät tuotteet tulee tällöin olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan. Toimittaja vastaa palautuskustannuksista. Tilaajan peruuttaessa sopimuksensa Toimittaja palauttaa tilaajalta vastaanottamansa maksusuorituksen tilaajan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun tilaaja on palauttanut ensimmäisen FITBOX:n ja ilmoittanut palautusta tehdessään Toimittajalle pankkitilinumeronsa. Jos tilaaja ei ole noutanut FITBOX:a tai, jos FITBOX:a ei ole vielä lähetetty tilaajalle, kolmekymmentä (30) päivää lasketaan siitä, kun Toimittaja on vastaanottanut palautetun FITBOXin ja/tai tilaajan peruuttamisilmoituksen.
Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus kuitenkin ainoastaan ensimmäisen Paketin yhteydessä. Tilaajalla ei ole peruutus- ja/tai palautusoikeutta muiden Pakettien osalta, vaan tilaus jatkuu tilausehtojen mukaisesti joko määräajan.

 

Ostin neljä FITBOXia mutta en halua vastaanottaa toista. Miten peruutan tilaukseni? 
Valitettavasti tilausta ei voi lopettaa kesken kaiken. Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukaisesti oikeus peruuttaa Pakettia koskeva tilaus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun tilaaja on vastaanottanut tilausvahvistuksen ja ensimmäisen Paketin. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Peruuttaminen tapahtuu jättämällä irtisanomista koskeva viesti Paketin verkkosivuilla ja palauttamalla toimitettu avaamaton Paketti Toimittajalle. Kaikki Paketin sisältämät tuotteet tulee tällöin olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan. Toimittaja vastaa palautuskustannuksista. Tilaajan peruuttaessa sopimuksensa Toimittaja palauttaa tilaajalta vastaanottamansa maksusuorituksen tilaajan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun tilaaja on palauttanut ensimmäisen FITBOX:n ja ilmoittanut palautusta tehdessään Toimittajalle pankkitilinumeronsa. Jos tilaaja ei ole noutanut FITBOX:a tai, jos FITBOX:a ei ole vielä lähetetty tilaajalle, kolmekymmentä (30) päivää lasketaan siitä, kun Toimittaja on vastaanottanut palautetun FITBOXin ja/tai tilaajan peruuttamisilmoituksen.
Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus kuitenkin ainoastaan ensimmäisen Paketin yhteydessä. Tilaajalla ei ole peruutus- ja/tai palautusoikeutta muiden Pakettien osalta, vaan tilaus jatkuu tilausehtojen mukaisesti joko määräajan.