Huippusuosittu FITBOX! Ole nopea, niin ehdit saada omasi.

MIKÄ IHMEEN FITBOX

Ole oma inspiraatiosi

Mikä saa sinut aamulla treeneihin? Tai duunin jälkeen salille? 

Meidän vastaus on treenikaverit, jotka tiedämme näkevämme. Frendi, jonka kanssa buukkasimme ihan älyttömän aikaisen aamulenkin. Instagramin upeat treenikuningattaret ja -kuninkaat! Se, kun työkaveri kertoo aamun treenistään tai maratonsuunnitelmastaan. Puren hampaat yhteen ja päätän, että kyllä minustakin on! Ehkä sinua inspiroi Fitness-aiheinen instalainaus. Ne toimivat ainakin meillä - joten niitä tulet näkemään joka puolella!

Kaiken ylläolevan lisäksi oli vielä yksi asia, jota toivoimme. Säännöllinen FITBOX! Paketti, joka sisältäisi pieniä tuotteita ja ideoita, jotka inspiroivat kehittymään.

FITBOX ilmestyy joka kolmas kuukausi, eli neljä kertaa vuodessa. Jokainen FITBOX tuotetaan yhteistyössä jonkun upean urheilijan, treenaajan tai valmentajan kanssa. Paketissa on treenituotteita, motivaatiota ja treeniarkea jeesaavaa kosmetiikkaa. 

Olet kuinka kova tahansa, kaikki tarvitsevat vähän lisävoimaa.

Teimme muutaman limited edition -erän ja niihin ihastuttiin! Suoraan sanottuna ne vietiin kädestä. Päätimme siis tehdä FITBOXISTA pysyvän palvelun. Suosio on edelleen huipussaan, ja boxit ovat usein loppuunmyyty. Ole nopea, niin ehdit saada omasi. Jos et ehtinyt saamaan FITBOXIA, huoli pois: liity jonotuslistalle, niin ilmoitamme heti, kun boxisi on ostettavissa!

"If it was easy - everyone would do it!"

-Marika & Anna