Huippusuosittu FITBOX! Ole nopea, niin ehdit saada omasi.

Tiimi

Naiset Betten takana

Bette Boxin ja Bette Beautyn takana toimii Boxie Oy. Boxie on pieni yritys, jonka sydän sykkii kauneudelle. Boxie-tiimin muodostaa kourallinen naisia ja yksi labradoodle.

Boxie tiimi

 

Bette Box on Suomen suurin kuukausittain ilmestyvä raikas kauneuspaketti. Palvelu toimii lehtitilauksen lailla, postiisi saapuu toimitus, jonka sisällöstä et tarkalleen vielä tiedä. Paketti on siis yllätys, jonka avulla tutustut usiin tuotteisiin tai kokeilet tuttuja klassikoita. Bette Box ihastuttaa ja ilahduttaa.

Konsepti sai alkunsa, kun tutustuimme ulkomailla toimiviin palveluihin, joissa naisille lähetetään yllätysboksi täynnä kauneustuotteita. Idea oli ihastuttava ja halusimme luoda samanlaisen palvelun myös Suomeen suomalaisille naisille. Näin syntyi LivBox vuonna 2012. Joulukuussa 2016 LivBox uusiutui ja tilaajat äänestivät nimeksi Bette Box.

Bette Beautya voi kohdella Bette Boxin blogina. Sivustolla julkaistaan kauneusartikkeleita, vinkkejä ja tutoriaaleja. Haluamme tehdä arvokasta sisältöä, josta on hyötyä arjen keskellä.  

Haluamme kuulla sinusta!

Kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta! Toivomme, että käyt keskustelua boksista ja tuotteista kanssamme myös Facebook-sivullamme, blogissamme ja Instagramissa. Meille saa myös mielellään lähettää sähköpostia. 

Jos asiasi koskee boksia, voit lähettää viestiä asiakaspalveluumme fitbox@bettebox.fi. Jos asiasi koskee sisältöehdotuksia, voit lähettää viestiä hello@bettebeauty.fi.

 

Ollaan yhteydessä ja nautitaan ihanasta kosmetiikasta!

Anna-Riitta Vuorenmaa, Partner

Marika Svennblad, Brand Relationship Manager (äitiysvapaasijaistus)

Nora Lawson, Marketing Manager

Heidi Lundström, Logistics Coordinator