Huippusuosittu FITBOX! Ole nopea, niin ehdit saada omasi.

Tilaus- ja toimitusehdot

FITBOX –PAKETIN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Näitä tilausehtoja sovelletaan Boxie Oy:n (jäljempänä ”Toimittaja”) tarjoaman maksullisen FITBOX-paketin (jäljempänä myös ”Paketti”) tilauksiin ja toimituksiin.    

1. TUOTEKUVAUS
Paketti koostuu Toimittajan kokoamista eri valmistajien tarjoamista kosmetiikka- , kauneudenhoito- ja hyvinvointi/fitnesstuotteista. Paketti toimitetaan tilaajalle kuukausittain. Paketin koostumus eli sisältö on tilaajalle aina yllätys, eikä Toimittaja paljasta sisältöä koskaan kokonaan etukäteen. Paketti koostuu esimerkiksi ihonhoitotuotteista (kasvot, vartalo), hiustenhoitotuotteista, meikeistä (huulipuna, meikkivoide, kynsilakka tms.), ja/tai hajuvedestä. Paketti sisältää aina useamman eri kategorian tuotteita. Toimittaja ei anna mitään sitoumusta Paketin sisällön suhteen, kuten esimerkiksi sen sisältämien tuotteiden soveltumisesta tilaajalle, tuotteiden arvosta, koosta, tuotemerkeistä tms. Paketin sisällön yllätyksellisyys on oleellinen osa FITBOX-konseptia.    

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA TILAUSMUOTO

2.1. YLEISET SOPIMUSEHDOT
Paketin tilaussopimus syntyy ja nämä tilausehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot. Toimittaja lähettää tilaajalle tilausvahvistuksen tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tilaajan ja palveluun rekisteröityneen henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Toimittaja lähettää Paketin tilaajalle joka kolmas kuukausi tilaajan valitsemaan osoitteeseen. Toimitukset toimitetaan vain Suomeen.

Ensimmäinen Paketti toimitetaan tilaajalle tilauksen yhteydessä sovitussa aikataulussa.     

2.2. TILAUSMUODOT

Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan ajan. Määräaikaistilaus laskutetaan asiakkaalta kerralla etukäteen. Maksutapoina toimii Klarnan lasku, erämaksu, luottokortti ja verkkopankki ja Stripe luottokortti. Määräaikaistilaus ei ole irtisanottavissa.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukaisesti oikeus peruuttaa Pakettia koskeva tilaus neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun tilaaja on vastaanottanut tilausvahvistuksen ja ensimmäisen Paketin. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Peruuttaminen tapahtuu jättämällä irtisanomista koskeva viesti Paketin verkkosivuilla ja palauttamalla toimitettu avaamaton Paketti Toimittajalle. Kaikki Paketin sisältämät tuotteet tulee tällöin olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan.Lain mukaan tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuneista kuluista, kuten postikuluista. Tilaajan peruuttaessa sopimuksensa Toimittaja palauttaa tilaajalta vastaanottamansa maksusuorituksen tilaajan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun tilaaja on palauttanut ensimmäisen FITBOXin ja ilmoittanut palautusta tehdessään Toimittajalle pankkitilinumeronsa. Jos tilaaja ei ole noutanut FITBOXIA tai, jos FiTBOXia ei ole vielä lähetetty tilaajalle, kolmekymmentä (30) päivää lasketaan siitä, kun Toimittaja on vastaanottanut palautetun FITBOXin:n ja/tai tilaajan peruuttamisilmoituksen.

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus ainoastaan ensimmäisen Paketin yhteydessä edellä kuvatulla tavalla. Tilaajalla ei ole peruutus- ja/tai palautusoikeutta muiden Pakettien osalta, vaan tilaus jatkuu tilausehtojen mukaisesti joko määräajan tai toistaiseksi voimassa olevana.   

Asiakas on vastuussa siitä, että hän noutaa boxin (Paketin) postin tai Schenkerin asettaman määräajan kuluessa. Jos asiakas on tilannut Paketin postipakettitoimituksena postikonttoriin, pitää hänen noutaa paketti viikon (7 päivää) kuluessa, kun hän on saanut ilmoituksen, että paketti on noudettavissa. Jos asiakas on tilannut paketin SmartPost-automaattiin, pitää hänen noutaa paketti viikon kuluessa siitä, kun hän on saanut ilmoituksen, että paketti on noudettavissa. Jos asiakas on tilannut paketin Schenkerin toimipisteeseen, pitää hänen noutaa se kahden viikon kuluessa siitä, kun hän on saanut ilmoituksen. Mikäli boxi (Paketti) palautuu Boxie Oy:lle (Toimittajalle) siitä syystä, että asiakas ei ole määräajan kuluessa noutanut boxia (Pakettia), ei Boxie Oy (Toimittaja) lähetä boxia uudestaan asiakkaalle. Boxin (Paketin) palautuminen ei katkaise tilausta eikä oikeuta asiakasta saamaan hyvitystä palautuneen boxin (Paketin) johdosta. 

3. PAKETIN MAHDOLLISET VIRHEET

Mikäli Paketin sisältö on virheellinen, tilaajan on viipymättä reklamoitava virheestä. Tilaaja voi olla yhteydessä suoraan virheellisen tuotteen valmistajaan. Valmistajan tiedot löytyvät kunkin Paketin sisältämän tuotteen tuotetiedoista. Toimittaja toimittaa virheellisen tuotteen tilalle korvaavan tuotteen. Tuotteen virheellisyys ei ole peruste purkaa voimassa olevaa tilaussopimusta.

Paketin sisällön koostumus ja/tai soveltumattomuus tilaajalle ei ole peruste palauttaa Pakettia ja/tai purkaa tilaussopimusta. Toimittaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästyksistä Paketin toimituksessa.  

4. TILAUSHINNAT JA MUUT ASIAKKAAN MAKSETTAVAKSI TULEVAT MAKSUT
Tilaushinta perustuu kulloinkin voimassaolevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä Paketin verkkosivuilla. Toimittajalla on oikeus muuttaa hintoja näiden tilausehtojen kohdassa 6 määritellyllä tavalla. Tilaushinta sisältää toimituskulut.

Mikäli tilaaja ei maksa tilaustaan viimeistään eräpäivänä, on Toimittajalla oikeus siirtää laskun perintä perintätoimistoon sekä keskeyttää Tilauksen toimitus. Toimittaja perii mahdollisista maksumuistutuksista ja saataviensa perinnästä hinnaston mukaiset maksut.  

5. PAKETIN MAKSAMINEN

FITBOXIN maksutapahtumien välittäjinä toimivat Klarna ja Stripe, jotka ovat rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen toteutuu maksupalvelun kautta ja tiliotteessa tai maksukortin laskulla näkyy Klarna tai Stripe.  Maksaminen on turvallista sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Voit hallita omia Klarna-laskujasi Oma Klarna palvelussa.

Klarnan yhteystiedot ovat:


Klarna Oy 
Y-tunnus 2247127-6
Sähköposti: info@klarna.fi
Puhelin: 09 689 883 01 (arkisin klo 8-18)
Osoite: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki

6. TILAUSEHTOJEN MUUTOKSET

Toimittajalla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä Paketin tilaushintoja ja käyttöehtoja. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Paketin verkkosivuilla (www.bettefitbox.fi) tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Tilaajalla on muutoksesta tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa tilausehtojen kohdassa 2.2 kuvatulla tavalla ja saada tilaus päättymään kulumassa olevan kalenterikuukauden päättyessä, eikä tilaajaan tällöin sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja. Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai muista vastaavista seikoista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan käyttöehdoissa kuvatulla tavalla.  

 

7. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

Toimittaja voi päättää sopimuksen välittömin vaikutuksin, jos tilaaja on rikkonut näitä ehtoja olennaisella tavalla eikä huomautuksesta huolimatta ole korjannut menettelyään.  Tällaiseksi katsotaan mm. laskujen maksamatta jättäminen maksuhuomautuksen jälkeen.
8. SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN
Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää tilaussopimusta kolmannelle osapuolelle ilman Toimittajan nimenomaista suostumusta. Toimittajalla on oikeus siirtää tilaussopimus toiselle taholle liiketoimintakaupan tai muun yritysjärjestelyn sekä ulkoistushankkeen yhteydessä vastaanottavalle yhtiölle ilmoittamalla siirrosta Paketin verkkosivuilla ja/tai tilaajalle kirjallisesti.

 

9. TIETOSUOJA
Toimittaja käsittelee tilaajien henkilötietoja rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Toimittaja/ Boxie Oy:n asiakasrekisteri.  

10. MUUT EHDOT

Tuotteella on omat verkkosivut: bettefitbox.fi. Sivuston käyttöön sovelletaan erillisiä käyttöehtoja.

11. TOIMITTAJAN YHTEYSTIEDOT

Boxie Oy, 2734774-1
Y-tunnus 2734774-1
Paketin sisältöön koskevissa kysymyksissä voi olla yhteydessä yhteystietosivun kautta. 
Paketin sisältämien yksittäisten tuotteiden osalta voi olla yhteydessä suoraan ko. tuotteen valmistajaan. Valmistajan yhteystiedot löytyvät tuotteesta.